Webwinkel
 Contact
 Wie ben ik?
 Nieuws
 Gratis Welzijns Check
 Workshop
 
 Alle producten
 Afslanken
 BMI berekenen
 Gezondheid
 Aankomen
 Sportvoeding
 
 Huidverzorging
 Lichaamsverzorging
 
 Bedrijfsinfo
 Generation H
 Home
 

HUIDVERZORGING RADIANT C

 
Verfrissend en geurig

Omdat lichaamsverzorging een totaal concept is, biedt Herbalife u de Radiant C™ productenreeks voor gezicht en lichaam op basis van vitamine C voor een stralende huid.

 
Radiant C Daily Skin Booster

Radiant C™ Daily Skin Booster is een gel-crème formule die het uiterlijk van de huid helpt te verbeteren en die glans geeft aan een doffe, vermoeide huid. Dagelijks gebruiken onder make-up om de mogelijke gevolgen van invloeden van buitenaf te beperken. Radiant C™ Daily Skin Booster brengt de antioxidant-kracht van vitamine C direct in de huid, die er daardoor beter en stralender uit gaat zien. 30ml.

 
Radiant C Face Quencher

Spray Radiant C™ Face Quencher op uw gezicht om de uitgedroogde huid onmiddellijk te verkoelen en te verfrissen. Het is een geurige vochtinbrenger die werkt als een ‘air conditioner’. Het product is op waterbasis dus veilig voor uw kapsel en kleding, en het zorgt er voor dat make-up er frisser uit blijft zien. 50ml.

 
Radiant C™ Daily Facial Scrub Cleanser

Deze milde gezichtsreiniger is mild genoeg voor de meeste huidtypen en kan dagelijks worden gebruikt voor een mooie huid. Deze gel heeft een lichte citrus-geur, bevat jojoba-bijenwaspareltjes en een stabiele vorm van vitamine C, en zorgt voor een grondige reiniging. Extract van de sinaasappelschil en olie van de citroenschil helpen de talgproductie in balans te brengen en de teint te verfrissen. Het bevat tevens Ylang Ylang voor een zachtere, gladdere huid. 150ml.

 
Radiant C™ Body Lotion

Een niet-vette dagelijks te gebruiken body lotion verrijkt met antioxidanten en beschermingsfactor 15 die uw huid een dubbele bescherming biedt! Vrije radicalen kunnen uw huid dof en futloos maken. Antioxidanten kunnen helpen om u te beschermen tegen deze vrije radicalen. Deze fantastische body lotion is verrijkt met de meest bekende antioxidanten, namelijk vitaminen C en E. 200ml.

 
Bestel uw producten in onze online webwinkel >>>
 

Uitwendige voeding voor alle leeftijden

 

Of uw huid nu normaal-tot-droog is of normaal-tot-vet, er bestaat voor elk huidtype een programma!

Ontdek de beste huidverzorgingsproducten!

           

NOURIFUSION

SKIN ACTIVATOR

HERBAL ALOE

RADIANT C

  BODY BUFFING PARFUM
           

Top

         
 

Copyright 2003 / 2013 Bodywellness-int.com |  Alle rechten voorbehouden |  Privacy en disclaimer  |  Powered by: Herbal Webdesign